SocialNewsToday

Despre noaptea de revelion și ținuta de seară

De fapt nu e vorba de frumusete, ci de STIL. Cel care poate urati si o femeie cu trasaturi faine.

Da, au ajuns si la mine pozele de la Mia Musica!

Si consider ca lumea e rea, e hapsana si nu stie ce inseamna frumusetea adevarata, lucrata la bisturiu si la carioca, suavitatea, ingenuitatea, comorile ascunse ale sufletului.

Daca feminitatea ar avea un singur nume, s-ar chema Afrodita. Dar daca ar avea mai multe, s-ar chema… cum se cheama toate fetele din maneloteca din Grozavesti.

Iti imaginezi o dimineata romantica, frumoasa, dupa o cina in doi la malul marii. Valurile mici de tot bat in geamul bungaloului, pescarusii pescaresc, Maldive, petale de trandafiri langa pat, haine aruncate pe jos de aseara, sampania desfacuta si voi. Si VOI! Tu si visul vietii tale, din poza de mai sus, stanga spre dreapta. Si, in acest peisaj idilic, simti o muscatura de ureche si cateva vorbe suave, spuse pe tonul unui marinar ragusit:

-Scoala, ma, in mortii ma-tii si ia-mi tigari! Unde m-ai adus, in pustietatea asta?!

Si iti aduci aminte de momentele alea in care conduceai alaturi de ea, pe carari de munte, Joe Cocker rasuna din boxe, si ti-ai dat seama ca o iubesti mai mult decat orice. Si ca o femeie ca ea nu merita numai silicoane, ci si airbag-uri. Unele permanente, care sa o tina in siguranta, in orice clipa.

N-ai mai vazut! „Dragostea sta in lucrurile mici!” In cazul ei, in lucruri foste mici, in care ai investit 2000 de Euro. Iar investitia a crecut si e la vedere.

Acum imagineaza-te la munte, la o cabana, la semineu, cu zapada… O blana de vulpe scarbita pe perete si una de mistret impuscat in piept. Uita-te la ele, nu iti inspira atmosfera asta romantica?

Barbatii care s-au luat de fete, si le-au criticat pe facebook, nu stiu sa aprecieze femeile stilate, elegante, pe sistem. Iar operatiile si hainele, machiajul si sprancenele de zeite fac toti banii! Barbatii nu le merita, pur si simplu! Doar atat va spun: treningul din centru este Adidas original, nu fake!

Asa ca as alege-o numai pe ea, pe blonda. Pentru ca… ce ar fi frumusetea fara inteligenta? Ce ar fi zambetul fara cultura? (Dialogul care urmeaza e cu al barbat, dar simt ca nu o merita si ca si noi doi am putea comunica mai bine.)

Comentarii

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x