SocialNewsToday

Cornel Galeș, declarații năucitoare la nouă luni de la moartea Ilenei Ciuculete “Nu pot să spun că mi-e greu. Eu…”

Fostul soț al cântăreței Ileana Ciuculete a șocat pe toată lumea la parastasul de nouă luni al artistei.

“Nu sunt momente grele. E pomenirea de nouă luni. Normal că îţi mai aminteşti de momentele alea cu spitalizarea. Aici a fost în ultimele momente trăite în această dimensiune. Ultimele luni fost foarte tumultoase. Anul acesta a fost apogeul încercărilor.

Mai mult de atât nu mai am ce să primesc de la viaţă, ca încercări mă refer.

Trebuie să respectăm ceea ce a spus Dumnezeu. Noi avem tendinţa să plângem pentru cei care nu mai sunt aici şi asta nu e bine. Mă gândeam la un moment dat ce înseamnă sufletul. Este ceva indestructibil… Ce să facem? Asta e.

Nu pot să spun că mi-e greu. Eu accept acum orice vine de la divinitate. Am mare încredere în Dumnezeu”, a afirmat Cornel Galeș.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, la numai 59 de ani, în urma unor complicaţii ale unei hepatite. Ileana Ciuculete s-a născut în 1957, în satul Gubaucea, din comuna Vela, judeţul Dolj. Şi-a început cariera muzicală încă din adolescenţă, când la vârsta de 14 ani a debutat în Ansamblul “Nicolae Bălcescu” din Craiova.

De mai multe luni, s-a tot zvonit că soțul răposatei Ileana Ciuculete a început rapid după moartea cântăreței, o nouă idilă. S-a afișat de mai multe ori în public cu o doamnă blondă, despre care spunea că îi leagă o relație strict profesională, dar acum, a dat cărțile pe față.

Soțul Ilenei Ciuculete, care se jura în fel și chip că a iubit-o pe regretata interpretă de muzică populară mai mult decât orice pe lume, pare să-și fi luat rapid gândul de la cea căreia i-a fost alături 26 de ani.

Fără să mai plece urechea la criticile și la jignirile mai mult sau mai puțin întemeiate, Cornel Galeș a confirmat pe contul său de Facebook că a început o nouă relație și a notat și data de când aceasta a fost oficializată: 8 septembrie. Mai mult decât atât, Galeș și-a schimbat și imaginea de profil și a pus una în care apare alături de doamna blondă.

Nu este greu de închipuit valul de critici și ocări care i-a fost adus pe rețeaua de socializare, însă nu are de ce să le ia în seamă atât timp cât este fericit alături de noua sa iubită. Printre comentarii s-au numărat și aprecieri și felicitări pentru noul pas făcut în viața sa.

„Da, am înșelat-o pe Ileana. Ea știa. Am o relație cu doamna Viviana. Am o relatie profesionala. Doliul se poartă în suflet, nici nu ai voie după 40 de zile. Eu sărut mana femeilor, asta e un gest nobil. O cunosc de câteva luni. Când problemele s-au acutizat mi-au sărit în ajutor mai multe femei de afaceri din lume, am refuzat multe propuneri pentru ca nu mi se potriveau. Sunt cateva luni de cand sunt angajat aici.

Nu aveam cum sa o cunosc de pe vremea cand traia Ileana, eram foarte ocupat. Nu credeam ca mai există femei asa puternice, este o femeie pregatita profesional și personal. Nu este casatorita, ci divorțată. Este o femeie de afaceri care a reusit să mă echilibreze psihic. În aceaste infotripuri, ne cazam la hotel, uneori ne cazam intr-un apartament. Nu e tocmai placut sa stai cu sefa, mai mergi la toaleta! Este un bun psiholog. E o femeie foarte puternică. Nu vezi ca exista o apropiere? Inima imi bate mereu cand o vad pentru că e șefa”, a declarat Cornel Gales la Kanal D.

Cornel Gales a vorbit despre perioada în care a înșelat-o pe Ileana Ciuculete. „Prin anii ’90 aveam un obicei de a cumpara masini din Germania de la o cunostinta de-a mea. Am fost plecat cu un prieten de-al meu vreo 2 saptamani. Ileana a aflat de la prietenul meu. A trebuit să recunosc. Am gresit, prietenul meu m-a indemnat sa vedem cum stă treaba cu negresele. A aruncat cu pantofii dupa mine, dar a trecut peste, o iubeam, mă iubea”, a adaugat el.

Redactia SocialNews

Add comment