SocialNewsToday

Cutremurător! O tânăra din Neamţ a înviat la propria înmormântare! Ce a putut să spună când s-a deşteptat e terifiant

O tânăra din Neamţ, în vârstă de 20 de ani, a înviat la înmormântare, după cum mărturisesc bătrânii de pe Valea Bistriţei.

Mai exact, aceştia îşi amintesc că în anii 1934-1935, o tânăra din satul Izvorul Muntelui, Ceahlău, a fost siluită de un ţăran. Fiind ruşinată de întâmplare, şi-a ucis pruncul, iar apoi nu şi-a mărturisit păcatul în faţă preotului. Totuşi, ea recunoştea gestul cutremurător în faţă Maicii Domnului, căreia i se ruga neîncetat.

După câţiva ani, însă, ea s-a îmbolnăvit şi a murit. În a treia zi, când familia se pregătea să o înmormânteze, această s-a deşteptat şi a început să strige:

“- Părinte, părinte, vino încoace… nu te teme! Cu sfinţia ta am treaba… Eu am făcut un păcat mare în viaţă şi m-am ruşinat să-l spovedesc. Dar pentru că am avut evlavie la Maică Domnului, ea s-a rugat pentru mine înaintea Mântuitorului şi mi-a trimis sufletul în trup, că să-mi spovedesc păcatul pe pământ, căci pe pământ l-am făcut…”

Lumea, uimită, s-a retras afară, iar faţă s-a mărturisit la preot de păcatele sale, cu multe lacrimi, după cum scrie Antena 3.

PE ACEEAȘI TEMĂ: Adelin s-a sinucis la doar 11 ani și a avut parte de o înmormântare dureroasă. Ce s-a întâmplat pe ultimul drum

Micutul Adelin Stoica- copilul gasit spanzurat in usa baii de la Centrul de plasament din Zagujeni, a fost condus sambata pe ultimul drum de catre bunicul sau, rude si vecini. Cu totii au pus mana de la mana si au strans bani pentru inmormantarea lui Adelin.

Mama baiatului este in Italia, iar tatal sau a fost arestat pentru ca a fost prins la furat intr-o biserica in peninsula. Nici unul nu a fost prezent la inmormantarea fiului lor.

Din pacate, nici fratii lui Adelin nu au participat la inmormantare fiindca nu au fost lasati de conducerea Centrului de plasament sa plece de acolo.

Cei trei au fost adusi totusi la Bocsa vineri dupamasa si dupa o vizita de un sfert de ora, au fost dusi inapoi la Zagujeni.

Rudele spun ca in permanenta copiii au fost flancati de catre doua angajate ale Centrului si ca nu au fost lasati sa vorbeasca cu rudele si ceilalti membrii ai familiei. In momentul in care cei mici au fost intrebati despre viata lor la Zagujeni, angajatele au luat copiii si au plecat din Bocsa.

Adelin a fost condus pe ultimul drum de catre bunici, matusi, unchi, verisori si vecinii din bloc. Copilul a plecat la doar 13 ani spre alte lumi mai bune. Cu oameni mai buni. A plecat in fruntea unui cortegiu funerar simplu, format din oameni saraci si necajiti asa cum a fost si el.

La înmormântarea băieţelului de 11 ani au venit bunicul său, rude şi vecini. Părinţii lui Adelin nu au fost lăsaţi de Centrul de plasament de la Zagujeni să vină la înmormântarea lui Adelin.

Mama băiatului locuieşte în Italia, iar tatăl său a fost arestat în Italia după ce a fost prins furând dintr-o biserică de acolo. Bunicul său, alte rude şi vecinii lui Adelin au contribuit la înmormântarea băiatului.

Cazul lui Adelin a atras atenţia, rudele băieţelului susţinând că, în convorbirile telefonice, acesta se plângea de faptul că este bătut de colegii mai mari şi spunea că îşi doreşte să se reîntoarcă acasă. Din pricina problemelor părinţilor săi, Adelin a fost crescut mai mult de bunicul lui în vârstă de 60 de ani.

Redactia SocialNews

Add comment