SocialNewsToday

A întâlnit pe internet un bărbat și a ieșit cu el la un picnic. Pe drum, i-a trimis un mesaj fratelui său, apoi a dispărut. Ce s-a întâmplat cu ea după doar câteva minute

Ceea ce se dovedea a fi o zi fericită pentru o tânără în vârstă de 28 de ani a ajuns să fie un coșmar.

Olga Emelyanova, mamă a doi copii, a ieșit la un picnic romantic împreună cu Rasim Sadykov, în vârstă de 28 de ani. Tânăra se separase de curând de soțul său și l-a cunoscut apoi pe Rasim pe un site de întâlniri. Cei doi au stabilit o întâlnire, iar bărbatul i-a promis că o duce la un picnic romantic în afara orașului Salavat din Rusia.

Din păcate, aceasta a fost ultima zi a tinerei, deoarece Rasim a ucis-o cu sânge rece, după ce a refuzat să întrețină relații intime cu el.

Ceea ce este cel mai șocant în această poveste este faptul că Olga i-a trimis o fotografie fratelui său cu doar câteva minute înainte să moară.

În imaginea oferită poliției de fratele Olgăi, aceasta se află lângă criminal în mașină, în timp ce acesta conduce. Tocmai această fotografie a fost cea care i-a ajutat pe polițiști să îl găsească pe criminal.

Înainte să moară, Olga i-a scris fratelui său mesajul: „Sunt dusă undeva”, iar fratele ei a întrebat-o dacă în pădure merge, iar răspunsul ei a fost că da, alături de un emoji cu un zâmbet.

Sadykov le-a spus polițiștilor că a strangulat-o pe Olga cu o bucată de sfoată înainte să îi atunce corpul în niște tufișuri, iar după șase zile, anchetatorii au reușit să îi găsească rămășițele.

Pentru că nu mai răspundea la telefon, familia a anunțat poliția care a început imediat ancheta pentru a vedea de ce Olga nu mai este online și unde se află.
După crimă, bărbatul a făcut tot posibilul ca să nu fie găsit, a aruncat toate probele care îl incriminau, ba chiar s-a mutat în alt oraș. Cu toate acestea, fotografia pe care Olga a făcut-o a fost proba principală a anchetei.

Dcaă va fi acuzat, criminalul riscă să stea în închisoare 15 ani.

Redactia SocialNews

Add comment