SocialNewsToday

„Am început să fac videochat. Un tip din SUA s-a îndrăgostit de mine. Acum ar vrea să vină în România să mă cunoască. Deși m-am atașat și eu de el, când încerc să îmi imaginez cum ar fi să-l las să mă atingă simt că vreau să o iau la fugă”

Dragă Adela,

Mă numesc Cristina, sunt studentă și am nevoie mare de sfatul tău. În umă cu un an am început să îmi caut de lucru și pentru că nu găseam nimic care să se potrivească cu programul meu am început să fac video-chat.

Țin să precizez că este total non-nude, nu fac perversiuni sexuale sau alte chestii de genul asta. Si la început faceam foarte putini bani, dar apoi am găsit un tip din Statele Unite care s-a îndrăgostit de mine și intra zilnic online și îmi dă foarte mulți bani, fără a avea pretenții sexuale, voia pur și simplu să vorbim. La început totul părea mult prea frumos să fie adevărat, fetele de la studio mă invidiau, dar mie îmi convenea pentru că banii erau frumoși.

În urmă cu vreo două luni, însă, ”prietenul meu” a sugerat că ar vrea să vină în România să mă cunoască și, deși spune că nu vrea neaparat să facem sex sau alte cele, știu că asta își dorește de la mine. Ideea e că , deși, m-am atașat și eu de el nu simt niciun fel de atracție sexuală față de el.

Încerc să îmi imaginez cum ar fi să-l las să mă atingă și instant simt că vreau să o iau la fugă.

Ideea este că, până la urmă și-a luat bilete și va veni în București în luna ianuarie, iar eu nu știu ce să fac.

Crezi că mă poți ajuta cu un sfat? Mulțumesc.

Adela răspunde:
Dragă Cristina,

Din păcate, cam așa stau lucrurile: era prea frumos ca să fie adevărat… Situația s-a încurcat din următorul motiv: tu te raportai la el ca la o sursă de venit – pentru că, pentru tine, acesta este un job – pe când el se raporta la tine ca la o prietenă, posibilă iubită. Din moment ce el a plătit pentru serviciile tale, probabil că se așteaptă ca tu să fii o ființă care oferă asemenea servicii pe bani și în realitate.

Va fi greu să-i explici, și va fi greu să înțeleagă, pentru că cele două planuri s-au amestecat rău de tot. Îi poți spune că nu crezi în relații virtuale, că ceea ce s-a înfiripat între voi a ieșit din sfera jobului tău și că, dacă dorește să aibă o relație reală cu tine, va trebui să ia în considerare riscul ca tu să tu fii atrasă de el.

De asemenea, va trebui să fii foarte fermă și să-i spui că tu nu ești prostituată – ca dovadă că lucrezi pe un site non-nude – deci dacă își imaginează că va face amor pe bani cu tine, se înșeală amarnic.

Nu te teme să fii chiar tăioasă la o adică, asta nu va face decât să-i crească respectul față de tine. Poți să-l întrebi dacă ar prefera să fii o prostituată, pentru că asta ar însemna că mai ai și alți clienți, și doar n-a bătut atâta drum până la tine ca să afle că trebuie să te mai împartă și cu alții.

Dar tu nu ești așa ceva, așadar dacă nu-i convine, să nu te mai plătească dar să te lase în pace. Va suferi poate, dar tu nu vei face compromisuri. Sau, cine știe, când îl vezi de aproape începe să-ți placă de el și lucrurile se liniștesc de la sine.

Redactia SocialNews

Add comment