SocialNewsToday

Gabriel, păpușa gonflabilă masculină, te urcă pe culmile plăcerii. Ce dotări are

Dacă până acum existau doar păpuși feminine care să-i satisfacă pe bărbați, industria s-a revoluționat și au fost create prototipuri de masculi, destinate femilor dornice de senzații tari.

Doamnele și domnișoarele care doresc să-şi achiziţioneze o astfel de păpușă masculină trebuie să ştie că preţul variază. ”Modelul de bază” costă şase mii de dolari, iar personalizarea – păr, culoare sau alte caracteristici – poate ajunge între 25 de mii de dolari şi 30 de mii de dolari.

O specialistă în amor de origine britanică l-a încercat pe Gabriel, păpușa în cauză, și a distrus crezul conform căruia femeile pot face amor nebun doar dacă sunt implicate emoțional.

Pentru aspectul cât mai realistic, o renumită fabrică producătoare de păpuși gonflabile a colaborat cu faimoasa britanică, Karley Sciortino (31 de ani). Femeia îl recomandă din toată inima pe Gabriel și asta pentru dotările sale care te pot urca pe culmile plăcerii.

”Am simțit că sunt la o întâlnire cu cineva de pe Tinder. Am simțit că sunt cu o persoană reală care îmi răspunde la orice atingere, cu excepția faptului că eu dețineam controlul. Nu poți avea această experiență dacă faci amor cu o persoană reală”, a declarat Karley, conform Mirror.

Prin acest demers, Karley vrea să demonstreze că și femeile pot avea ”intimități” cu o păpușă gonflabilă. Mai mult, așa s-ar distruge crezul conform căruia ele pot face amor doar dacă sunt implicate sentimental.

Specialsta și-a dat verdictul după o sesiune de 20 de minute cu Gabriel. Gabriel costă în jur de 6.000 de dolari, însă doamnele care vor să achiziționeze o astfel de jucărie trebuie să știe că prețul variază în funcție de culoare, păr și alte caracteristici. Astfel, un ”mascul” poate ajunge și la 30 de mii de dolari.

Pana acum doar barbatii se putea bucura de asa numitele „papusi gonflabile”. Ei bine, tehnologia a evoluat, iar acum au aparut papusile erotice pentru femei si arata cat se poate de real. Specialistul Karley Sciortino a vrut sa vada cu ochii ei „minunea” si a facut o vizita la fabrica in care prind viata exemplarele masculine perfecte.

A ramas profund impresionata de cat de bine se apropie de realitate papusile masculine construite acolo. In urma experientei cu Gabriel, o astfel de papusa erotica, blondina l-a recomandat cu incredere.

Păpuşi gonflabile înzestrate cu inteligenţă artificială ar putea fi lansate pe piaţă în anul 2017

Un inventator american vrea să lanseze pe piaţă, în anul 2017, o gamă de păpuşi gonflabile înzestrate cu inteligenţă artificială, care vor fi capabile să vorbească şi să comunice cu utilizatorii, informează dailymail.co.uk.

Noul proiect, denumit „Realbotix”, va consta în dezvoltarea unor păpuşi inteligente care vor putea să gândească singure şi să comunice într-o manieră realistă cu posesorii lor.

„Realbotix” este un proiect al inventatorului Matt McMullen, creatorul gamei „Real Dolls”, care include păpuşi din silicon în mărime naturală ce au devenit extrem de populare în această industrie.

McMullen spune că a vândut peste 5.000 de păpuşi de când a lansat acea gamă, în 1996, cu preţuri cuprinse între 5.000 de dolari şi 10.000 de dolari.

Advertisement
În cadrul noului său proiect, inventatorul american se va concentra pe dezvoltarea unor păpuşi speciale, ce vor avea implantate la nivelul capului o serie de dispozitive din domeniul inteligenţei artificiale, care le vor permite să vorbească şi să clipească.

Potrivit unui articol publicat în The New York Times, Matt McMullen speră să înzestreze noile păpuşi cu aplicaţii mobile care le vor ajuta să funcţioneze ca un fel de „asistente virtuale” pentru posesorii lor.

Diverse dispozitive de realitate virtuală vor putea fi utilizate separat sau împreună cu păpuşile gonflabile din noua gamă.

Ele vor fi create pe baza modelelor din gama „Real Doll”, cărora le vor fi adăugate „programe individuale de personalitate”.

Într-o înregistrare video publicată pe site-ul The New York Times, una dintre aceste păpuşi, denumită „Harmony”, se descrie ca un „prototip dintr-un tip nou şi foarte interesant de însoţitor pentru adulţi”.

Planurile de lansare a noii game de păpuşi gonflabile au fost anunţate la scurt timp după proiecţia în cinematografe a filmului „Ex Machina”, de Alex Garland, care explorează relaţia dintre o femeie-robot denumită Ava şi un tânăr programator, Caleb.

Matt McMullen spune că noile păpuşi din gama „Realbotix” vor costa în jur de 10.000 de dolari şi vor fi disponibile pe piaţă începând din 2017.

Redactia SocialNews

Add comment