SocialNewsToday

Marcel Toader, mesaj pentru Tavi Clonda: „Atat ii spun! Gabriela este…”

„Atat ii spun…”. Marcel Toader , mesaj pentru Tavi Clonda

S-a speculat mult in legatura cu faptul ca Marcel Toader are un dinte impotriva Gabrielei Cristea, fosta lui sotie, insa afaceristul nu a vorbit despre asta. Acum, sotul Mariei Constantin spune ce se intampla si cum stau lucrurile.

Marcel Toader a declarat ca nu are resentimente fata de fosta sotie sau de Tavi Clonda, cel cu care s-a recasatorit. ”Doamne fereste, nici vorba de asa ceva! Eu cu Gabi nu am nimic de impartit, nu am resentimente fata de ea. Am fost casatoriti, am vrut sa fim o familie, nu a mers si ne-am despartit. Nu am nimic cu Gabi, nu-i port ranchiuna, nu am de ce”, spune Marcel Toader.

Afaceristul a avut si un mesaj pentru Gabi Cristea si Tavi Clonda.”Atat ii spun lui Tavi: sa aiba mult noroc in viata, sa se bucure de sotie, ii doresc sa apara si copiii. Si Gabrielei la fel, multa sanatate si cat mai multe impliniri pe plan personal, dar si profesional. Eu daca ma intalnesc cu ei ii salut, dau noroc cu Tavi, n-am vreo problema. Gabriela este cea rece, ea ma evita”, a mai declarat fostul sot Mariei Constantin.

„Este unic momentul nasterii. Bebe numarul doi, Doamne ajuta!” Gabriela Cristea are voie sa mai aduca pe lume un copil abia peste un an, pentru ca a facut de aceasta data o operatie de cezariana, la recomandarea medicilor.

„Cand am tinut-o prima data in brate… Prima data si prima data o vezi in sala de operatie… Acasa totul e pregatit, asa am auzit. M-am pregatit pentru ce urmeaza. Mi-a fost teama de operatie (….) Cand am tinut-o prima data in brate… Prima data si prima data o vezi in sala de operatie. Inca sunt sub imperiul hormonilor, ma faceti sa plang…”

Gabriela Cristea nu se desprinde de fetita ei nici in somn! Ipostaza emotionanta in care a fost surprina alaturi de micuta Victoria

Clipe de fericire maxima pentru Gabriela Cristea!

Vedeta Kanal D a devenit sambata mamica, aducand-o pe lume pe Victoria, o fetita care a primit nota 10 la nastere.

La scurt timp dupa nastere Gabriela a postat un mesaj emotionant pe contul ei de Facebook:

„Astazi am trait cel mai important moment din viata noastra, Victoria a venit sa ne umple sufletele cu dragoste. Sotul meu este eroul meu si sunt fericita ca e tatal fiicei noastre”, a scris ea.

Gabriela Cristea este atat de atasata de micuta Victoria incat nu se desparte de ea nici in somn!

Redactia SocialNews

Add comment