SocialNewsToday

Abia și-a putut stăpâni emoțiile, dar a ținut să anunțe chiar ea pe toată lumea! “Azi e ultima zi…” Zeci de reacții au apărut instantaneu

Emoții mari pentru Andra. David a surprins-o total, după ce s-a aşezat în poziţia lotus şi i-a mărturisit mamei lui cât de bucuros este că a venit vacanța.

„Azi e ultima zi de scoala, intelegi? Adica incepe vacanta! Adica incepe distractia!!! Ia sa vedem, test: ce zi e azi?- David” , a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

David Măruță are pagină de Facebook şi de la începutul anului el s-a apucat de vlogging.

„Ce făţucă scumpă are!”, „E ziua de dinaintea vacanţei mult aşteptată! Cât aş vrea să am şi eu o vacanţă, dar mi-a trecut copilăria. Te pup, o zi faină, abia aştept să te văd la Sala Palatului”, „Ce scump e, seamănă cu mami”, „Ce frumos e… si cit de frumos o sa se facă Andra… ai grija, ca o să-ţi facă fetele coadă la uşă… Hahaha… seamănă mult cu tine… , „Să ştii că eu sunt fan David, deci orice ar spune, eu îl ascult” sunt cinci dintre mesajele lăsate de fanii Andrei şi ai fiului ei cu prezentatorul Cătălin Măruţă.

Andra ar fi încasat o sumă fabuloasă pentru un spectacol de doar 40 de minute. Contractul a fost făcut public recent, de un politician local. În perioada sărbătorilor de iarnă, un fost candidat la funcția de primar al orașului Târgu-Mureș, Dan Mașca, a făcut publice, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, mai multe pagini cu un contract pe care primăria l-ar fi încheiat cu firma care o reprezintă pe Andra, care este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță.

Despre viața sentimentală a Andrei nu se știu foarte multe lucruri. Totuși, într-un interviu, vedeta dezvăluia câți iubiți a avut înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță.

Andra şi Cătălin Măruţă, în familia cărora nu este totul numai pe roze, s-au cunoscut în 2006 şi în 2008 cei doi s-au căsătorit. Din mariajul lor au rezultat doi copii, David și Eva.

Despre iubiții pe care Andra i-a avut înainte de a se mărita cu Cătălin Măruță nu se știu foarte multe lucruri.

În urmă cu ceva timp. într-un interviu pe care l-a dat pentru un post de radio, Andra dezvăluia câți iubiți a avut înaintea prezentatorului de la Pro TV care, între timp, i-a devenit partener de viață.

Binecunoscuta cântăreață a avut doar doi iubiți îanite de a se căsători.

Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul.

Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie.

O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine.

Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, explica Andra, care a fost plătită cu 1.000 de lei pe minut la un concert pe care l-a susținut anul trecut.

Cel mai cunoscut iubit pe care Andra l-a avut înainte de mariajul cu Cătălin Măruță este Dragoş, un fost component al trupei Groove. Relaţia dintre cei doi a ţinut doi ani şi jumătate.

Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»).

Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie. Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, spuneau apropiați ai cuplului de atunci.

La vremea respectivă, Dragoş declara: „Nici eu nici Andra nu am călcat strâmb niciodata. Înainte de Cerbul de Aur am decis să ne despărţim şi să nu mai vorbim nici măcar la telefon”.

TE POATE INTERESA ȘI: O POVESTE DE VIAȚĂ CUTREMURĂTOARE

Redactia SocialNews

Add comment