SocialNewsToday

Aurelian Preda ar fi împlinit 48 de ani! Mesajul sfâşietor făcut public de fiica lui: ”Îmi pare rău că…”

A trecut mai bine de un an de zile de când celebrul cântăreţ Aurelian Preda a pierdut lupta cu boala, însă fiica lui, Anamaria Rosa, nu la uitat.

În ziua în care artistul ar fi împlinit 48 de ani, ea a făcut public un mesaj sfâşietor.

„Astăzi era ziua ta, dragă tati. Împlineai 48 de ani… îmi pare rău că nu eşti lângă mine să te pup pe frunte şi să îţi mulţumesc pentru toată copilăria, pentru educaţia primită, pentru lucrurile şi momentele oferite şi pentru că ai fost şi vei rămâne cel mai bun tătic.

Deşi eu ştiu că acolo Sus îţi este mai bine şi nu te mai doare nimic tot mă topesc de dorul tău pe zi ce trece! Acum vin de la mormântul tău şi nu pot exprima în cuvinte ce simt… Te iubesc din tot sufletul meu şi îmi este tare, tare dor de tine! Dumnezeu să-ţi odihnească sufleţelul tău bun şi blând în pace!” a transmis Anamaria Preda, alături de o poză unde apare lângă regretatul său tată.

Aurelian Preda a murit într-o clinică din Viena şi a fost înmormântat la Mănăstirea Dervent. El suferea de cancer încă din 2010, iar de-a lungul timpului a suferit cinci operaţii pe colon.

Prezenta la pomana de 1 an al tatalui ei, Aurelian Preda, saptamana trecuta, la Manastirea Dervent, Anamaria a fost subiect de discutie printre cei prezenti. Tanara, imbracata in haine largi si negre, ca la parastas, aproape ca n-a fost recunoscuta.

Anamaria Rosa a luat mai multe kilograme in greutate, a facut burtica, maini si brate pufoase, iar la fata s-a rotunjit binisor. Dupa aceasta aparitie, mai toata lumea a crezut ca tanara in varsta de 17 ani e insarcinata si ca momentan doreste sa tina secret acest lucru. Ea a negat informatia marturisind ca inca e copil si nu-si doreste momentan sa ramana gravida.

La parastasul tatalui ei, mai multe persoane si-au dat coate si au susotit pe seama kilogramelor ei in plus. Unii i-au spus chiar ca s-a ingrasat, iar ea a confirmat acest lucru, cu zambetul pe buze, lasand impresia ca nu e afectata. Adevarul este cu totul altul, se pare. Fiica lui Aurelian Preda a ajuns sa cantareasca peste 60 de kilograme, si e disperata sa slabeasca.

“La parastas toata lumea ii zicea ca s-a ingrasat, dar tot frumoasa este. Anamaria are tendinta de ingrasare, si daca nu tine un regim alimentar echilibrat nu va reusit sa aiba kilogramele dorite. Ea spune ca are 60 si ceva de kilograme si ca la inaltimea ei… e mult. A luat peste 10 kilograme in greutate.

Atat de grasa n-a fost pana acum, asa spune. Dar e inca in crestere, in plus, e posibil sa fi acumulat kilograme si pe fond nervos, sa-si fi dat organismul peste cap dupa suferinta prin care a trecut, cand tatal ei a murit.

Pana acum nu a tinut diete, dar a inceput sa fie complexata ca mai multa lume ii spune ca e grasuta. In plus, nu ii prea mai vin hainele pe care le detine. Vrea sa se apuce de cure de slabire, momentan e la stadiul in care se informeaza si se intereseaza despre diete”, sustin surse din anturajul fiicei lui Aurelian Preda.

TE POATE INTERESA ȘI: O POVESTE DE VIAȚĂ CUTREMURĂTOARE

Redactia SocialNews

Add comment