SocialNewsToday

Ce s-a intamplat cu ratonul Cindy dupa ce a ramas gravida: “Mi-a sfâşiat inima”

Adelina Pestriţu a trecut prin momente grele atunci când a aflat că este alergică la părul de raton. Imediat după ce a rămas însărcinată, medicul i-a recomandat să renunţe la Cindy, deşi îi era foarte greu să facă asta.

Conştientă de riscuri, Adelina Pestriţu i-a găsit un loc foarte bun ratonului Cindy, acolo unde îl vizitează ori de câte ori are timp. Viitoare mămică ştie că pe primul loc trebuie să fie bebeluşul.

A fost dureros, mi-a sfâşiat inima. Doctorul mi-a spus că nu mai am voie să stau în prezenţa ratonului. Doamna doctor nu ştia. I-am spus că am un căţel de 8 ani şi un raton, care nu este totuşi un animal destul de obişnuit.

Eu în urmă cu câteva luni am dezvoltat o alergie care se agrava de la o zi la alta. Era la părul de raton.

Mâncărimi, ochii umflaţi şi încontinuu îmi curgeau, nu mai respiram pe nas, dar am zis că mi-am dorit acest animăluţ şi nu pot să mă despart de el pentru o alergie“, a spus Adelina Pestriţu.

Doamna doctor m-a sfătuit să găsesc cea mai bună variantă pentru acest raton. Se poate agrava starea mea de sănătate. Este prioritar să duci sarcina la capăt şi să aduci pe lume un bebeluş sănătos.

Vezi care e cea mai bună variantă. Imediat ce am ieşit din cabinet am sunat-o pe veterinara care s-a ocupat de ea. Eu i-am spus că vreau să aibă spaţiu să se joace, să aibă nişte animăluţe care să îi ţină companie şi oameni iubitori de animale.

La zoo, oamenii mi-au permis să merg de câte ori vreau să o văd pe Cindy, să intru în spate la ea. De câte ori am timp dau fuga şi o văd“, a mai spus Adelina Pestriţu.

TE POATE INTERESA ȘI: O POVESTE DE VIAȚĂ CUTREMURĂTOARE

Redactia SocialNews

Add comment