SocialNewsToday

S-a îngrăşat, a făcut numeroase intervenţii estetice şi a dispărut din showbiz! Azi, Nicoleta Luciu le-a dat vestea fanilor! A făcut deja primul pas

Nicoleta Luciu a pus ceva kilograme pe ea în ultimele luni, de când nu a mai apărut în peisajul monden. Vedeta se pare că îşi doreşte, însă, să revină din nou la silueta care a făcut-o cunoscută.

Vedeta a început primele demersuri spre a slăbi şi a arăta din nou aşa cum îşi doreşte. Primul pas este un stil de viaţă mai sănătos. Nicoleta Luci şi-a început ziua cu o felie de pâine prăjită cu salată de avocado, roşii şi rucola.

Nicoleta Luciu a fost extrem de discretă în ultimele luni şi s-a ţinut departe de apariţiile publice, după ce s-a îngrăşat. Oare urmează vedeta să revină cu noi proiecte la TV? Nu de alta, dar actriţa nu acceptă să apară altfel decât într-un mod impecabil în faţa fanilor.

„După cum poate că ştiţi deja, nu m-am numărat printre mămicile care, atunci când sunt însărcinate, dacă n-ar fi după burtică, nici n-ai şti că aşteaptă un copil. La ambele sarcini m-am îngrăşat între 30 şi 40 de kilograme”, mărturiseşte Nicoleta Luciu pe blogul personal.

„Asta a însemnat mai multă muncă după naştere. Şi în bucătărie, dar şi în sala de sport. Am făcut mişcare, atât cât am putut, însă am apelat şi la nişte diete fulger care să-mi dea un start motivant. Cu ajutorul lor, am dat repejor jos 5 kilograme într-o săptămână”, spune ea.

„Înainte să le dezvălui, vreau să specific clar: aceste diete se ţin doar timp de 7 zile! Sunt bune pentru atunci când îţi doreşti să dai jos câteva kilograme rapid, iar apoi să continui cu un stil de viaţă sănătos, cu un regim alimentar echilibrat şi să începi să faci mişcare, astfel încât să te menţii în formă”, avertizează Nicoleta.

„Cum poţi să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămâna? Cu multă ambiţie! Mă refer la ambiţia de a nu te apropia de frigider. Un sfat ar fi să nu-l umpli cu mici tentaţii în perioada în care ţii dietă şi astfel vei stă departe de poftă de a ronţăi ceva bun, de a ciuguli şi de a gustă pe ici, pe colo.

Supă de legume cu carne fiartă – fără sare, condimente şi pieliţă… şi doar atât! Oricând îţi este foame, mănânci supă. Şi ceai de anason, neîndulcit. 🙂 Şi multă apă, pentru hidratare. Astfel, ne dezintoxicăm, slăbim şi luăm nutrienţii necesari din legumele fierte”.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo. Ei au făcut nunta pe 21 aprilie 2012, după şapte ani de la primul sărut. Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt Junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

TE POATE INTERESA ȘI: O POVESTE DE VIAȚĂ CUTREMURĂTOARE

Redactia SocialNews

Add comment