SocialNewsToday

Cristi Mitrea si-a luat baietelul si a dormit cu el strans in brate. Anuntul emotionant facut de luptatorul MMA “Tata va avea…”

Cristi Mitrea a postat pe pagina sa de Facebook o poza foarte tare in care apare dormind cu fiul lui in brate.

David, simpaticul pusti al Andreei Mantea in varsta de trei anisori, doarme linistit. “Tata va avea grija sa fii mereu in siguranta. Fiul meu”, a scris pe pagina sa de Facebook.

Fetelor, Andreea Mantea a ajuns la 53 de kilograme și nu se oprește. A dezvăluit secretul care te scapă de grăsimea de pe burtă, fund și picioare rapid. În fiecare dimineață, pe stomacul gol, BEA asta. NU, nu-i apă cu lămâie. “Am ajuns să slăbesc văzând cu ochii”

Cum slăbește Andreea Mantea. Ține cură cu zer
Cum slăbește Andreea Mantea. Prezentatoarea de televiziune este disperată să scape de kilogramele în plus și să arate cât mai bine.

Andreea Mantea, care este mămica unui băiețel foarte frumos, pe nume David, este considerată una dintre cele mai focoase și apetisante brunete din showbiz-ul românesc.

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit, într-un live pe care l-a făcut pe Facebook pentru revista Viva, care este secretul pentru a fi într-o formă fizică de zile mari.

Vedeta de televiziune a început să facă asiduu sport și ține o cură specială, cu zer, care o ajută să scape de kilogramele în plus.

„Da, merg la sală. Rup sala în două sau sala mă rupe pe mine, cum se zice. Am o antrenoare pe cre o iubesc din tot sufletul meu pentru că mă ajută foarte mult. Eu sunt o persoană mai dificilă și e ciudat să vină să te streseze (n.r. un antrenor) sau să își scrie ce ai mâncat, de ce ai mâncat, nu e bine, să îți explice de ce așa și nu așa. Grațiela, antrenoarea mea, îmi explică absolut orice, vorbim absolut orice.

Îmi explică pe înțelesul oricui, și ăstora mai limitați. Mi-am făcut abonament la sală de vreo 3-4 ori în viața asta, dar niciodată nu m-am dus să mă țin. și acum mi-am făcut abonamentul în decembrie anul trecut și m-am dus abia în ianuarie”, a explicat prezentatoarea de televiziune.

Cum slăbește Andreea Mantea. „Trișez cu mâncarea”
„Eu tot trișez cu mâncarea și ea îmi zice să nu mai trișez. Nu mă așteptam să mi se schimbe atât de bine corpul, să mă tonifiez, să se ridice pielea aia lăsată. după o anumită vârstă și după o sarcină… M-am apucat de sală pentru că era nevoie, era nevoie-nevoie. După o sarcină nu se vede imediat, dar în timp începe să se vadă. Și este groaznic, pentru că oricât ai încerca să ascunzi tot nu ascunzi total și m-am apucat. A fost foarte greu la început, a fost groaznic.

Nu vrei, nu poți, și-e greu. E… Și atunci trebuie să te ambiționezi, să îți găsești puterea undeva. Eu am mers cu o prietenă și ne-am ambiționat una pe cealaltă. dar mie nu îmi vine să cred că atunci când erau zăpezile alea mari eu moartă-coaptă mă duceam la sală. dacă nu aveam cu cine să îl las pe David, îl luam, îl duceam la mama, îi făceam programul după programul meu…

Sunt disperată cu sala. Am fost răcită două săptămâni și nu am putut să mă duc. Am fost căzută la pat și s-a văzut că m-am lăsat. nu poți să faci o lună de zile și să fii bine, după care să te oprești. Dispare efectul imediat. îmi doresc să merg la sală. Simt nevoia să merg la sală”, a mai spus vedeta.

TE POATE INTERESA ȘI: O POVESTE DE VIAȚĂ CUTREMURĂTOARE

Redactia SocialNews

Add comment