SocialNewsToday

Gina Pistol si Smiley s-au impacat? Gestul blondei fata de artist spune tot

Gina Pistol si Smiley s-au impacat, se pare, iar relatia lor pare sa fie una buna. Despre cei doi au aparut zvonuri la inceputul acestui an ca ar fi decis sa mearga pe drumuri separate, dupa o vacanta de vis petrecuta intr-o destinatie exotica.

Gina Pistol si Smiley s-au impacat, se pare, insa isi traiesc in continuare povestea de dragoste, pe ascuns.

Blondina a fost surprinsa anul trecut iesind din locuinta artistului dupa ce ar fi innoptat acolo. Cei doi s-au ferit o perioada, dupa care au inceput sa se afiseze impreuna in grupul de prieteni care i-au sustinut inca de la inceput.

In ianuarie Gina si Smiley au fugit intr-o vacanta romantica, intr-o destinatie exotica, in presa aparand la vremea respectiva imagini cu ei in aeroport, chiar inainte de plecare.

La intoarcerea in tara, cei doi s-ar fi despartit, dupa cum s-a scris in presa.

Mai exact, artistul le-ar fi spus apropiatilor ca este singur si liber ca pasarea cerului, iar pe pagina de socializare, apare ca e “singur”, si nu in vreo relatie amoroasa.

Dupa ce Smiley i-a dat Ginei aceasta lovitura, blondinei parca i s-au inecat corabiile.

Ea a fost intr-un club din Timisoara, cu niste prieteni, insa n-a fost pusa deloc pe distractie, ba din contra, in imagini aparea abatuta, trista, cu cearcane si zambind fortat, probabil pentru ca simtea ca relatia ei amoroasa se duce pe apa sambetei.

Ei bine, iata ca acum lucrurile par sa fi luat o alta intorsatura in ceea ce-i priveste pe cei doi. Gina Pistol si Smiley s-au impacat, se pare, sau cel putin asa se deduce dintr-o postare recenta de-a vedetei, pe pagina de socializare.

Gina i-a postat cea mai recenta piesa a lui Smiley, ale carei versuri sunt pentru cei care iubesc. “Piesa de azi”, a scris blondina in dreptul link-ului cu melodia cu Smiley, “Cea mai frumoasa zi”, pe care o canta impreuna cu Alexandru Andries.

Gina Pistol si Smiley s-au impacat? Cei doi nu pot sta despartiti

Despre idila dintre Smiley si Gina Pistol se tot vorbeste din toamna anului trecut cand blondina a fost surprinsa de paparazzii iesind din casa artistului, dupa ce innoptase la el.

Nici ea, si nici el nu au confirmat sau au infirmat ca se iubesc sau ca au o relatie, insa s-au vazut in continuare, ea l-a insotit la petreceri si la concerte, iar de prietenii lor nu se mai fereau si se afisau impreuna.

La inceputul acestui an, Gina si Smiley au plecat intr-o vacanta exotica, iar la intoarcerea in tara s-ar fi separat, dupa cum s-a zvonit.

Despartirea se pare ca n-a fost decat o scurta pauza, caci Gina Pistol si Smiley s-au impacat la doar cateva zile, probabil pentru ca ii leaga sentimente puternice si nu pot sta unul fara celalalt.

TE POATE INTERESA ȘI: O POVESTE DE VIAȚĂ CUTREMURĂTOARE

Redactia SocialNews

Add comment