SocialNewsToday
Accident rutier grav. Şoferiţa unui Audi Q7 a făcut ravagii!

Accident rutier grav. Şoferiţa unui Audi Q7 a făcut ravagii!

O femeie care se afla la volanul unui autoturism Audi Q7 a pierdut controlul bolidului pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Constanţa şi a lovit un stâlp de electricitate din faţa sediului BCR din apropierea Gării, pe care l-a pus la pământ.

În dinamica accidentului produs la ora 1.00, maşina s-a răsturnat şi a acroşat alte 9 autovehicule aflate în zona parcării BCR, majoritatea fiind distruse.

Şoferiţa Nicoleta Dogărescu (54 ani) a fost singura persoană rănită. Ea a suferit un traumatism toracic, fiind preluată de echipajele medicale sosite la locul accidentului şi transportată la spital.  IPJ Constanţa a transmis dimineaţa informarea despre accidentul soldat cu însemnate pagube materiale.

„La data de 13 februarie a.c, ora 01.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier, unde o femeie, în vârstă de 54 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie, din municipiu, dinspre bulevardul 1 Mai către bulevardul Ferdinand.

Femeia ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de beton de pe partea dreaptă a carosabilului, ulterior răsturnându-se şi avariind nouă autoturisme, parcate în dreptul unui imobil de pe bulevardul 1 Decembrie”, au declarat poliţiştii.

Add comment

%d bloggers like this: