SocialNewsToday
Accident feroviar la Iaşi: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren/ Circulaţia pe magistrala Suceava – Bucureşti, oprită

Accident feroviar la Iaşi: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren/ Circulaţia pe magistrala Suceava – Bucureşti, oprită

O maşină în care se aflau două persoane a fost spulberată, vineri, de un tren, în zona Paşcani – Muncel, judeţul Iaşi, ambii ocupanţi ai autoturismului murind pe loc.

Circulaţia feroviară este oprită pe firul 2 al Magistralei 500 Suceava – Bucureşti,

Accidentul s-a produs la pasajul de trecere peste calea ferată la Paşcani-Muncel, în zona localităţii Cozmeşti.
Conform primelor date, trenul 1752, care circula pe ruta Suceava – Bucureşti Nord, a lovit în plin maşina, locomotiva şi primul vagon suferind avarii.

Potrivit autorităţilor, cei doi ocupanţi ai autoturismului şi-au pierdut viaţa.

La locul accidentului s-au deplasat atât reprezentanţii SC CNCFR – Iaşi, cât şi Poliţia şi un echipaj al SMURD.
Din tren, nicio persoană nu a suferit leziuni.

“Asta se întâmplă când oamenii nu respectă indicatoarele feroviare, din păcate. Am mai distrus o locomotivă şi un vagon, că şi aşa aveam multe! Din păcate, şi doi oameni şi-au pierdut vieţile astăzi. Trebuie luate măsuri o dată pentru totdeauna, să se găsească o soluţie pentru a nu se mai întâmpla astfel de tragedii. Dar cine să ia la noi? Noi suntem specialişti în studii de fezabilitate”, a spus şeful CFR Iaşi, Constantin Axinia.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia feroviară este oprită pe firul 2 al Magistralei 500, Suceava – Bucureşti, din cauza accidentului.

Se pare că șoferul nu s-a asigurat la traversarea liniei ferate și autoturismul a fost lovit în plin.

Revenim cu informații.

Add comment