SocialNewsToday

Daniela Crudu a rămas fără sprâncene. Aşa arăta zilele trecute. Să vezi acum

Daniela Crudu a postat o fotografie în care apare într-o ţinută din piele. Detaliul care face diferenţa, faţă de celelalte poze urcate în mediul online, este dat de ochelarii negrii care îi acoperă complet ochii.

Purtarea acestor ochelari poate fi şi o metodă prin care Daniela Crudu încearcă să mascheze dezastrul provocat de sprâncenele ei nu prea reuşite. Noul model al acestora a fost imediat remarcat de fanii vedetei care au comentat cu privire la felul în care acestea erau făcute.

După acest incident, Daniela Crudu a decis să şteargă fotografia de pe reţeaua de socializare pe care a fost urcată. Imaginea, cu pricina, a fost postată de Cruduţa în ziua în care a mers cu mama sa la un salon de înfrumuseţare.

Pe lângă faptul că look-ul ei nu a ieşit conform aşteptărilor, ieşirea în oraş cu mama ei a ajuta-o pe Daniela Crudu să se simtă mai bine şi treacă mai uşor peste pierderea suferită de decesul bunicii sale.

DANIELA CRUDU ESTE NOSTALGICĂ. A URCAT UN COLAJ FOTO ȘI… CUM S-A TRANSFORMAT BRUNETA ÎN ULTIMII NOUĂ ANI

De precizat că Daniela Crudu s-a schimbat radical față de perioada când debuta în televiziune. Recent, pe contul personal de socializare, vedeta a urcat un colaj foto, realizat cu imagini din urmă cu nouă ani, din perioada în care era asistentă la emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani”.

Daniela Crudu este de nerecunoscut. Pentru că, în anii care au trecut, și-a făcut mai multe operații estetice. În evidență ies buzele, mult mai “cărnoase” în prezent comparativ cu cele din 2009.

Prietenii virtuali ai brunetei au păreri împărțite. Unii sunt de părere că arată mai bine atunci, alții că operațiile estetice au fost deosebit de inspirate și că au schimbat-o în sensul bun.

Daniela Crudu a devenit una dintre persoanele dependente de intevenții chirurgicale și de injecții cu botox sau acid hialuronic. Un lucru mai puțin știut despre Daniela este faptul că a avut o viață dificilă, iar tatăl ei nu și-a permis să îi ofere cele dorite. A luat o decizie radicală, la o vârstă fragedă, pentru a-și putea permite să își îndeplinească toate poftele.

Daniela Crudu a lucrat o perioadă bună de timp ca asistentă în cadrul emisiunii Neața cu Rîzvan și Dani. Tot în acea vreme a făcut o dezvăluire șocantă despre adolescența ei. Vedeta a început să danseze în cluburi la vârsta d doar 14 ani, în schimbul unor sume nu tocmai mari de bani și s-a expus indecent în fața mai multor indivizi, acceptând să fie văzută ca pe un simplu obiect. Mărturisirea cutremurătoare a fost făcută chiar de ea.

„La vârsta respectivă chiar aveam nevoie de o mamă. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Îmi amintesc că nu aveam aşa de mulţi bani, tata făcea eforturi ca să ne satisfacă mofturile, să ne ia şi nouă haine, să ne dea bani de buzunar.

A fost greu şi pentru el. Şi nu e usor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dăm seama ce este bine şi ce este rău?. M-am dus la o terasă din Regie cu nişte prieteni. Şi acolo am început să dansez ca nebuna. Dansam continuu. Patronul m-a văzut, i-a plăcut de mine şi m-a întrebat dacă nu vreau să mă angajez animatoare. Şi am acceptat. Şi aşa am început să dansez.

Sincer, când mă gândesc la vremurile respective, nici nu îmi dau seama cum de m-a angajat. Că eram penibilă, habar nu aveam eu ce înseamnă dansul, mă mişcam ca nebuna. Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău, aşa am câştigat primii bani. Mi-a plăcut, până la urmă mie îmi plăcea să dansez”, a povesiti Daniela. Chiar mai șocantă decât povestirea, a fost afirmația Danielei, potrivit căreia nu îi pare rău că s-a expus inutil pentru a câștig niște bănuți în plus.

Redactia SocialNews

Add comment