SocialNewsToday

Iti mai aduci aminte de Lucian de la Mireasa pentru fiul meu? Şi-a refăcut viaţa cu sosia fostei iubite! E tot cu gândul la Elena?

Elena şi Lucian au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi în casa “Mireasă pentru fiul meu”! Iubirea lor nu a rezistat, însă tânărul pare să-şi fi găsit liniştea în braţele unei tinere care seamănă perfect cu fosta iubită.

Lucian de la “Mireasă pentru fiul meu” trăieşte o frumoasă poveste de dragoste şi pare să fi dat uitării perioada trăită în competiţia matrimonială.

Tânărul se iubeşte cu o domnişoară pe nume Andreea, care-i seamănă perfect fostei sale iubite, Elena, cu care a avut o relaţie în casa “Mireasă pentru fiul meu”.

Relaţia lui Lucian cu Andreea pare să fie una serioasă, aceasta având o relaţie de prietenie chiar şi cu mama lui.

Dacă el este rezervat în ceea ce priveşte povestea lor de dragoste, Andreea nu încetează să-şi posteze poze cu Lucian pe reţelele de socializare.

Te-ar putea interesa si:

Zi neagră în familia lui Laurențiu Reghecampf. Celebrul antrenor de fotbal își înmormântează astăzi tatăl. Cu mai puțin de o oră înainte de a începe slujba de înmormântare, la catredrala unde a fost depus coșciugul în care se află trupul lui Hary Reghecampf este o atmosferă apăsătoare.

La căpătâiul său sunt fiul, Anamaria Prodan și Rebecca, dar și numeroși membrii ai familiei și prieteni, care îl vor conduce astăzi pe ultimul drum.

UPDATE 11:20 – Printre cei care au venit să-l conducă pe ultimul drum pe tatăl celebrului antrenor se numără Silviu Prigoană. Afaceristul a sosit împreună cu tatăl său și au adus o coroană cu flori.

Alături de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt și vedetele. Printre acestea se numără Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, care sunt finii celor doi soți.

Iar George Becali și-a trimis omul de încredere ca să prezinte familiei condoleanțele. Teia Sponte a ajuns la Catedrala Eroilor Inaltarea Domnului din Târgoviște, escortat de politie.

Ceremonia de înmormântare va începe în jurul orei 12 și va avea loc la Catedrala Eroilor Înălțarea Domnului din Târgoviște. După slujbă, cortegiul funerar se va îndrepta către Cimitirul Central din Târgoviște, unde tatăl lui Laurențiu Reghecampf își va dormi somnul de veci.

După ce va fi îngropat, rudele și apropiații vor merge la parastas, care va avea loc într-un restaurant din oraș.

Într-un mesaj făcut public, Anamaria Prodan a transmis presei că nu se vor da interviuri astăzi.

Harry Reghecampf s-a stins din viață duminică, 25 martie, după ce a suferit un stop cardio-respirator, după ce sâmbătă a fost dus de urgeță la spital. Tatăl cunoscutului antrenor era în vizorul medicilor, după ce a fost diagnosticat cu o maladie care necesită multă atenție din partea bolnavilor.

Știre în curs de actualizare…

Redactia SocialNews

Add comment