SocialNewsToday

L-a luat de soț de la 18 ani, au făcut un copil, iar recent i-a lăsat mască pe toți. :O Deea Maxer a făcut anunțul: “Sunt…”

Deea Maxer are parte de o zi specială. Joi este ziua sa de naștere, dar aniversează și 10 ani de când s-a logodit, ocazie cu care a scos la iveală un amănunt necunoscut despre evenimentul respectiv.

Deea Maxer, care în urmă cu câteva zile s-a făcut creață, împlinește 28 de ani. În plus, Deea Maxer și partenerul ei de viață, Dinu Maxer, aniversează 10 ani de când s-au logodit.

Artista le-a mulțumit prietenilor ei din mediul virtual pentru că s-au gândit la ea și i-au făcut urări, dar a și dezvăluit un amănunt legat de ziua în care s-a logosit cu Dinu Maxer.

Deea Maxer a povestit că inelul de logodnă pe care i l-a dat Dinu Maxer a fost ascund de acesta în tortul pe care ea l-a avut la petrecerea de majorat.

“#mybirthday #28? Cum e la 28 ani? Mi-nu-nat. E abia dimineață si am primit deja sute de mesaje! Sunt emoționată și țin să vă mulțumesc pentru toate gândurile pozitive.
Diseară petrecem…

Azi împlinim și 10 ani de la logodnă, atunci când Dinu mi-a ascuns inelul in tort la majorat. Un super party ne așteaptă ca în fiecare an”, a afirmat Deea Maxer.

Gina Pistol, prima aparitie dupa ce EL a anuntat ca este insarcinata! Cum arată burtica: „Wow, esti foarte frumoasa, radiezi”

Frumoasa Gina Pistol a fost data de gol de Scarlatescu. Intr-o emisiune TV, bucatarul a anuntat ca prietena si colega sa de platou asteapta o fetita.

Fara sa dea mai multe detalii, Scarlatescu a dat de inteles ca Gina Pistol ar fi insarcinata.

La scurt timp dupa marturisirea lui chef Scarlatescu, Gina Pistol a postat pe instagram o imagine cu ea. In fotografie se poate observa si burtica, insa este complet plata.

Complimentele fanilor nu au întârziat să apară: „wow, ce frumoasa esti!”, „radiezi de fericire”, esti superbă” fiind doar câteva dintre ele.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de aproximativ un an și au reușit mult timp să-și țină relația secretă. Cei care i-au dat de gol au fost amicii, care au observat apropierea dintre cei doi.

Ea e cu un an mai mare decât el și practic prima femeie cu care Smiley s-a afișat în grupurile sale de prieteni foarte apropiați, după despărțirea de Laura Cosoi.

Cei doi chiar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Și au trecut luni bune în care absolut nimeni nu a știut ce se petrece între ei. Asta pentru că, potrivit surselor noastre, artistul i-a pus în vedere blondei, încă din primele zilei ale relației lor, că vrea discreție totală. Și că tocmai acest anonimat al idilei lor ar putea-o face una de lungă durată.

Mai mult, cum Gina Pistol și Smiley au în prezent contracte la posturi tv concurente, pentru a nu intra nici cu acestea în vreun conflict, ambii au luat decizia sa nu dea nicio declarație despre povestea lor de dragoste. În general, ceva mai vorbăreață decât actualul său partener, Gina a trebuit să-și schimbe atitudinea. A evitat să confirme idila, dar faptele au trădat-o. Nu de puține ori, ea s-a afișat la concertele lui Smiley, pe care îl însoțește cam peste tot.

Întrebat despre idila cu Gina, Smiley a fost cât se poate de clar.

”Nu am ce se vorbesc despre subiectul ăsta”, a declarat acesta, fără ca măcar să confirme relația lor.

Redactia SocialNews

Add comment