SocialNewsToday

Rasturnare de situatie! Elena Basescu a anuntat adevaratul motiv pentru care a divortat de primul ei sot, Bogdan Ionescu! “Nu am mai putut”

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au făcut nuntă mare, cei doi iubiței spuneau că și-au găsit fiecare perechea până la sfârșitul vieții, dar… În ciuda celor doi copii pe care-I au, Eba și Bogdan au rupt mariajul! Iată că problemele nu i-au ocolit pe cei doi, deși nu au vorbit niciodată de neînțelegeri, în timpul căsniciei.

Fiica cea mica a fostului președinte Băsescu a dezvăluit motivele pentru care a divorțat de Bogdan Ionescu. Este vorba despre cei doi copii.

„Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau.

E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună”, a spus Elena.

Elena Băsescu are acum o relație cu Cătălin Tomata, un tânăr de 25 de ani, cu 12 mai mic decât ea.

Mezina președintelui Traian Băsescu urmează să devină pentru a treia oară mămică, peste numai câteva luni. Nașterea nu este, totuși, lipsită de riscuri, mai ales că ar fi vorba de a treia cezariană, iar medicul care îi urmărește evoluția a avertizat-o încă de la început.

Elena Băsescu este însă dispusă să și le asume, doar pentru a-și îndeplini visul.

Elena Băsescu urmează să aducă pe lume o fetiță, în luna iunie, după cum a anunțat în exclusivitate CANCAN.ro.

EBA și iubitul ei, Cătălin ”Tomată” sunt extrem de fericiți, deși au mici neînțelegeri pe marginea alegerii numelui bebelușei. Fiica lui Traian Băsescu mai are doi copii din căsnicia cu Syda, Sofia Anais, care a împlinit patru ani și Traian Jr, în vârstă de doi ani!

EBA visa însă ca, până la maximum 40 de ani, să aibă deja trei copii, ca să se considere o femeie împlinită, alături de iubitul ei cu 11 ani mai tânăr, Cătălin!

Pentru asta, fiica fostului președinte al României a fost dispusă să-și asume riscuri majore, deoarece la primele două nașteri a optat pentru operația cezariană.

A treia ar fi deja cam mult, mai ales că mușchii uterului nu sunt complet refăcuți la doi ani de la ultima incizie, susțin specialiștii!

Pe EBA, însă, o salvează faptul că a făcut mult sport, tonifiindu-și abdomenul, ceea ce o va feri, cel mai probabil, de complicații! Cu toate acestea, riscurile nu sunt de neglijat, iar specialiștii obstetricieni au atras atenția asupra acestora, stabilind ca regulă generală maximum trei cezariene pentru o mămică.

Elena Băsescu este însărcinată în șase luni, cu iubitul ei, Cătălin Tomata. Bruneta a confirmat că va deveni mamă, după ce Cancan.ro, site-ul numărului 1 din România, a publicat imaginile în care aceasta apare cu burtica de gravida.

Elena Băsescu mai are doi copii, peSofia Anais şi Traian Junior, fostul soț, Bogdan “Syda” Ionescu, de care a divorțat acum aproximativ un an, după patru ani de mariaj.

„Mare bucurie!Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

CANCAN.RO, a intrat în posesia unei informaţii conform căreia Elena Băsescu ar fi însărcinată cu iubitul ei, Cătălin Tomata. Mezina familiei fostului preşedinte al României ar urma să devină, astfel, mămică pentru a treia oară.

EBA mai are doi copii cu “Syda”, de care s-a separat în 2016. Între timp, şi-a găsit alinarea în braţele unui tânăr care, în trecut, a avut o relaţie cu Corina Corolevschi, actuala „noră” a lui Adrian Năstase.

Fiica cea mică a lui Băse şi-a acuzat antrenorul de fitness că a hărţuit-o sexual! Elena a făcut plângere la conducerea sălii de fitness, dar povestea e mult mai complicată)

În urmă cu mai bine de un an, Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior.

A redevenit o femeie liberă, iar, în luna octombrie, CIAO.RO dezvăluia, în exclusivitate, că EBA ar avea un nou iubit.

Bărbatul cu care s-a întâlnit fiica fostului preşedinte al României se numeşte Cătălin Tomata şi este proprietarul unui restaurant din Capitală.

Elena şi Cătălin (un băiat care s-a remarcat palid în lumea bună, a milionarilor consumatori de Armand de Brignac) au decis, anul trecut, în decembrie, să-şi ”oficializeze” relaţia. Cei doi au fost prezenţi, împreună, la NUBA, cel mai în vogă club din Capitală.

Nu s-au mai ascuns şi s-au afişat în văzul tuturor. În concluzie, mezina lui Băse’ şi l-a asumat pe noul iubit, alături de care trăieşte o poveste de dragoste.

Planetele par să se fi realiniat, în sfârşit, pentru Elena Bănescu. Acum are un partener de viaţă stabil şi, din informaţiile CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, frumoasa brunetă ar fi, din nou, însărcinată. Ar fi o adevărată bombă în showbiz dacă totul s-ar confirma.

Cert este că niciodată nu iese fum fără foc, mai ales că, în lumea mondenă, circulă deja informaţia potrivit căreia EBA ar urma să devină mămică pentru a treia oară.

Altfel, Elena Băsescu adoră să-şi “omoare” timpul prin magazinele din centrul Capitalei, după ce îşi termină programul la locul de muncă. A demonstrat-o, recent, cu vârf şi îndesat.

Obiectele vestimentare şi celelalte accesorii au trecut în plan secund. Mai importantă pentru mezina lui Băse’ a fost convorbirea telefonică în care era angrenată.

Cu telefonul la ureche, prietena lui Cătălin Tomata s-a învârtit, preţ de câteva minute, printre hainele expuse într-un spaţiu din Unirea Shopping Center.

Redactia SocialNews

Add comment