SocialNewsToday

5 celebrități care au fost victimele hărțuirilor – ți se va face pielea de găină dacă vei afla prin ce au trecut

Când ești fermecător, atrăgător, popular și bogat trebuie să te aștepți la o viață destul de dificilă. Te vei dedica fanilor care te susțin, indiferent de melodiile pe care le cânți și de filmele în care joci; cu toate acestea, pot exista și persoane crude care vor încerca să îți distrugă viața.

S-ar putea să nu aibă curajul să îți spună toate aceste lucruri ofensive, dar tehnologia de astăzi poate face mai ușor pentru ei să transmită mesajul nepoliticos. Acest articol prezintă câteva vedete celebre care au fost agresate online.

1. Selena Gomez 

Selena este una dintre cele mai populare celebrități de pe Instagram; totuși, recunoaște că aplicația nu este una care îi aduce numeroase beneficii din cauza acestui feedback negativ pe care îl primește.

Selena spune că deseori șterge aplicația deoarece este literalmente obsedată de comentarii. Și este într-adevăr rănită, subliniindu-i complexele și spunându-i că este urâtă. Unii oameni par să știe într-un fel cum să afecteze o persoană și fac observații despre asta. Este într-adevăr dureros ceea ce trăiește prin citirea comentariilor.

2. Adele

Se pare că unora dintre fanii ei ei nu le place faptul că Adele a născut un copil. Imediat după naștere, a început să primească comentarii foarte ofensatoare. Adele și soțul ei, Simon Konecki, s-ar putea să fi fost foarte fericiți, dar acești oameni s-au străduit să schimbe asta.

Unul dintre cele mai neplăcute comentarii de pe Twitter sugerează că bebelușul este probabil gras și handicapat și că Adele ar trebui… sa-l rănească! Alți oameni au spus că „Adele a fost însărcinată? Am crezut că era doar grasă”.

3. Zayn Malik

El este o altă victimă a agresiunii cibernetice. Zayn Malik afirmă că mulți dintre cei care îl urăsc lasă comentarii rele despre rasa lui și chiar sugerează că Zayn este un terorist! „Poți să spui ce vrei despre mine, nu mă deranjează deloc”, a recunoscut el.

Și într-adevăr nu-i pasă de remarcile dureroase, dar este complet diferit atunci când se referă la membrii familiei sale. El spune că dacă cineva ar spune aceste lucruri, confruntându-l față în față, atunci ar face ceva în legătură cu asta.

4. Demi Lovato

A suferit de multe ori de agresiuni cibernetice, dar când a auzit despre tragedia lui Phoebe Prince care a fost agresată și nu a supraviețuit atacurilor, Demi a decis să reacționeze într-un fel și să conștientizeze faptul că agresiunea este o problemă serioasă.

„Când vor înțelege oamenii că abuzul verbal este la fel de grav ca abuzul fizic? De câte vieți prețioase va fi nevoie pentru a pune capăt traumelor provocate de abuzul cibernetic?” a spus ea în public.

5. Taylor Swift

Taylor Swift a suferit, de asemenea, din cauza agresiunii cibernetice. Cântăreața americană (și compozitorul) afirmă că a fost hărțuită online de la începutul carierei sale și chiar când a fost încă studentă în liceu.

Cum se descurcă cu această experiență dureroasă? Taylor recunoaște că muzica este cea mai bună terapie pentru ea. Datorită cântării și compunerii muzicii, ea este capabilă să nu asculte comentariile și să uite de această problemă. Această pasiune creativă o ajută foarte mult!

Redactia SocialNews

Add comment