SocialNewsToday

Oana Roman a fost bătută! Vedeta nu s-a mai putut abtine si a rupt tacerea: “Mi-a dat o palmă…”

Oana Roman a fost bătută. Vedeta a făcut dezvăluiri din copilăria sa. Mama ei, Mioara Roman, a atins-o o singură dată cu o palmă, potrivit viva.ro. Oana nu a uitat acele momente şi le-a rememorat în emisiunea online „Oana punct Roman”.

Pe când avea cinci sau şase ani, Oana Roman a avut un comportament mai puţin potrivit faţă de bona sa, iar mama ei, Mioara Roman, a reacţionat. A luat-o într-un colţ şi i-a dat o palmă. A fost singura bătaie primită de vedetă.

Singura bătaie pe care am primit-o în viaţa mea de la mama. Se întâmpla să am vreo şase ani, cinci sau şase ani, şi într-o zi am vorbit puţin pe nas cu bona mea, cu guvernanta mea, cu Cici care de altfel o iubeam foarte tare.

Când mama m-a auzit că am vorbit pe un ton nepotrivit, m-a luat deoparte, mi-a dat o palmă, singura pe care mi-a dat-o în viaţa ei şi mi-a spus aşa:

Cici este un om cinstit care munceşte pentru tine, tu, deocamdată, eşti un copil care nu face nimic.

Ea merită tot respectul tău. Şi să nu uiţi niciodată că nu existe meserii bune sau proaste”, a declarat Oana Roman în emisiunea „Oana punct Roman”.

Te-ar putea interesa si:

Lavinia Pârva a fost pusă într-o situație delicată de prezentatorii Andreea Mantea și Victor Slav. Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a supărat și a răbufnit în timpul emisiunii. Bruneta a fost cât pe ce să iasă din platou, dar a fost oprită în ultimul moment.

Lavinia Pârva a fost invitată în emisiunea Andreei Mantea și a lui Victor Slav dar a avut parte de o experiență cel puțin ciudată. Plasmele din platou s-au stins, prezentatorii i-au pus întrebări care au iritat-o, iar la un moment dat un bărbat a început să dea cu mătura prin platoul emisiunii.

Lavinia și-a ieșit din minți la un moment dat și a vrut să iasă din platou. A fost vorba, însă, doar de o farsă, executată excelent de către cei doi prezentatori de la Kanal D.

„Ați băut ceva?”

Andreea Mantea și Victor Slav s-au prefăcut că nu știu nici măcar numele Laviniei Pârva și își dădeau coate reciproc, prefăcându-se că nu-și amintesc cine e bruneta.

„Tu ai făcut parte din trupa A.S.I.A!”, i-a spus Victor.

Victor, mă confunzi! Tu știi pe cine ai invitat la emisiune? Știi cum mă cheamă? Sunteți foarte dubioși în seara asta. Ați băut ceva?”, a replicat Lavinia Pârva.

„Nu, noi știam, dar avem o fată nouă la documentare. Am primit o documentare greșită!”, a încercat Andreea Mantea să o liniștească pe brunetă.

„Aha. Voi știați. Și ați făcut o glumă? O glumă ușor proastă”, a continuat cântăreața. Farsa a durat câteva minute bune, iar Lavinia părea că își iese în orice secundă din pepeni din cauza celor doi prezentatori.

La un moment dat, când au început să cadă anumite obiecte prin platoul emisiunii, bruneta a vrut să pună capăt interviului:

Nu, deci hai să nu mai….deja exagerăm, cred. Adică…m-ați invitat să vorbesc despre cântecul meu. V-am povestit. Dacă doriți să vă cânt cântecul meu, voi face lucrul acesta, dacă nu cred că exagerăm. Nu, serios, nu glumesc!

Cred că nu este cea mai bună seară a voastră. Cred că nu e cazul să mai rămân în emisiune.”.

Bruneta s-a ridicat de pe canapea și a vrut să iasă din platoul emisiunii. În acel moment, un membru al staff-ului Kanal D i-a adus un tort și cântăreața și-a dat seama că totul a fost o farsă.

„Ați fost buni! Nu mi-a venit să cred. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Mai ales că eu am mai fost la voi în emisiune și în trecut”, a spus Lavinia râzând.

Redactia SocialNews

Add comment