SocialNewsToday

Asa arata Guta inainte si lumea spunea ca are SIDA. Cu ultima aparitie chiar ca ne-a socat pe toti! Imaginile sunt tulburatoare! Da, chiar el este. Asa arata acum

A slăbit enorm în ultimele luni, iar acum apare într-o ipostază neaşteptată! Nicolae Guţă ia din nou proporţii! Cele mai recente imagini cu el îl prezintă schimbat faţa de cum l-au văzut oamenii după ce a slăbit.

Cornelia, cea mai bătrână dansatoare a maneliştilor, s-a fotografiat în timpul filmărilor alături de Nicolae Guţă. Îmbrăcat în negru, cu un tricou mulat, cunoscutul manelist şi-a lăsat la vedere burta.

Oamenii s-au grăbit rapid să aprecieze fotografiile postate de Cornelia. Nicolae Guţă e în formă şi pregătit pentru multe ore de filmări, chiar dacă a pierdut lupta cu kilogramele.

În urmă cu doar câteva luni, Nicolae Guță recunoștea că a slăbit mai bine de 30 de kilograme și că dieta lui era una din care eliminsase complet pâinea și mâncărurile de tip fast-food.

Nicolae Guţă a ajuns de nerecunoscut, a slăbit foarte mult, iar fanii l-au suspectat că ar avea SIDA. Inclusiv soţia lui, Cristina, s-a îngrijorat teribil, aşa că l-a trimis pe manelist să-şi facă analizele.

Artistul a fost la un medic pentru un control amănunţit, iar în cursul zilei de marţi a primit rezultatele. Nicolae Guţă nu are probleme de sănătate şi este sănătos. Manelistul a răsfulat uşurat când a aflat verdictul.

Recent, Nicolae Guţă a explicat că a slăbit din cauza faptului că a respectat o dietă strictă impusă de soţia lui, adepta unui stil de viaţă sănătos.

Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Şmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioşii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc.

Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia şi te gândeşte logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a spus Nicolae Guţă.

Fosta lui iubită, Beyonce de România, susține altceva, și anume că Nicolae Guță ar fi purtătorul virusului HIV. “Avea branula în mână, părea mai mult mort decât viu.

Nicolae şi-a făcut analizele şi aşteaptă rezultatul testului HIV”, a declarat Beyonce de România la “Wowbiz”.

“Ești un schelet ambulant, Doamne Ferește, bat în lemn, dar tu ești că o stafie urâtă – ființă!”, “Guță ai slabit cam mult, mai lasă femeile și ia și mănâncă și dormi”,

“Nu vreau sa fiu răutăcioasă, dar arăți foarte rău … parcă ai fi bolnav, o boală care te usucă pe picioare zici că ai SIDA

… Doamne ferește. Iartă-mă că spun asta … eu sper doar să mă înșel … poate ești doar obosit și stresat și ai nevoie de o pauză … tu știi cel mai bine despre starea ta de sănătate. Succes în continuare!” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de manelist din partea fanilor.

Redactia SocialNews

Add comment